Resultater Motbakkeløpet

Postet av Rudsbygd IL den 25. Sep 2016

Første motbakkeløpet er over og vi takker alle deltagere og funksjonærer for gjennomføringen. Det stilte 22 meget spreke motbakkeløpere på startstreken kl 12 på Arlien bru. Foran dem ventet 5,6 harde kilometere og 595 høydemetere.

Per-Christian Torgersrud og Magnus Bleken satte fart fra start, men etter første kilometeren løp Torgersrud alene i front i motbakkene. Tommi Luchsinger tok igjen Bleken i bakken og ble nr 2, mens sistnevnte ble nr 3. I kvinneklassen skilte bare 18 sekunder mellom Hanne Bjørnvolden og Birgit Korvald. Det var førstenevnte som hadde sprekeste ben i dag, og gikk inn til seier i kvinneklassen på tiden 41:46.

Yngste deltager var Oscar Smogeli Opsann som løp alene i klassen M13-14, men kom inn på en sterk 10. plass sammenlagt etter en sluttspurt mot Gunnar Kaus.

Det var også 3-4 som startet fra Arlien Bru i trimklassen uten tidtagning.

Det var noen spreke som gikk fra Buvollen i trimklassen, selv om de aller fleste startet på Nyhus. Herfra gikk ca 20, store og små. Tilsammen dukket det opp 80-90 løpere, mosjonister, funksjonærer og tilskuere på Landskampen hvor stemningen var god rundt gapahuken. Det ble servert betasuppe med rundstykker til, saft, kaffe og kake. Premiering til alle deltagere (elgpølse fra Rekedal), til de tre beste kvinner og menn, samt uttrekkspremie. Bjørnvolden og Torgersrud fikk også gratis deltagelse neste år for å forsvare 1. plassene sine.

Takk for i år, så sees vi igjen i 2017!


Resultat_LandskampenOpp_2016.pdf
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.