Motbakkeløp i Rudsbygd - Landskampen Opp

Postet av Rudsbygd IL den 1. Sep 2016

Landskampen Opp er et nytt motbakkeløp i år.


Starten vil gå fra Arlien bru i Rudsbygd og mål er på Landskampen 756 meter over havet. Løypa går i naturvakre omgivelser, og traseen starter med asfalt og går så over til grus- og traktorveier, samt stier.


Konkurranseklassene:
Løypa er på 5,6 km og 595 høydemeter.
Startkontingent 100 kr 13-16 år. 200 kr 17+. Lisens i tillegg.

Parkering på Buvollen skole.

Startnummerutdeling fra 10:00. Etteranmelding (tillegg på 100,-) med VIPPS eller kort mellom 10:00 og 11:30 ved skolen. En bag/sekk pr deltager med nødvendig skift kan leveres inn før kl 11:45 ved start og blir så kjørt til målområdet. Drikkestasjon på Saga i Øverbygdsvegen etter ca 2.5 kilometer.

Mosjonsklassen:
Løypa i mosjonsklassen er 2 km.
Startkontingent 50 kr.

Parkering på Land (kjør opp Landsveien fra Øverbygdsvegen. Evt ved Saga i Øverbygdsvegen, men dette er et lite stykke å gå).

Mosjonistklassen har ikke tidtagning, og kan starte mellom 11:00 og 11:30. Startnummerutdeling og etteranmelding med VIPPS mellom 10:30 og 11:30 (tillegg 50,-).

Felles:
Løypa vil være godt merket, og det vil stå flere vakter, samt helsepersonell, spredt oppover langs løypa.

Drikke og varm suppe blir servert i målområdet for deltagere. Alle som fullfører får deltagermedalje ved målgang. Det vil i tillegg bli utdelt fine premier til de raskeste.

Velkommen!

Arrangør: Rudsbygd IL (www.rudsbygdil.no)

i samarbeid med Gausdal Friidrettsklubb

2. påskeskidag 2015

Postet av Rudsbygd IL den 16. Apr 2015

I vakkert påskevær deltok nesten 30 stykker i den tradisjonsrike 2. påskeskidagen til Baksetra. Med forskjellige utgangssteder møttes de rundt kl 12 på Baksetra, og aktivitetene var snart i gang. Først ut var PåskeQuiz på ski. I en trasee i og utenfor løypa var det satt ut 12 poster til besvarelse. I barneklassen dro Anders Prestrud i land seieren, mens Tonje Nyenget Larsen vant voksenklassen.

Etter en liten pause ved hytteveggen med pølsegrilling, Kvikk Lunsjspising og sosial hygge, ble det dratt i gang hopp i stor bakke med valgfri fart og stil. I spennet drevne til helt nybegynner ble det litt av et skue for de som lot langrennski være nettopp langrennski. Helt uoffisielle målinger viser at Edvald og Mari vant barneklassen, mens Barbro og Eva (delt) og Klaus vant klassen for eldre veteraner.

Siste høydepunktet var trekning av bøker og følgende kan se frem til en overraskelse i posten:

Stormyra: Ida Prestrud, Arnt, Oddny Engeli
Landskampen: Marte Bleken, BJørg Prestrud, Birgit Grimstad
Nerstylen: Wenche Arntsen, Theoline Aanstad, Gunnar Nyhus
Baksetra: Ole Bakke, Sigmund Sollien, Oddny Engeli

Vi gratulerer!

Takk for en flott skisesong!

Hilsen Tur & Trim

Tur & Trim til Landskampen 21. juni

Postet av Rudsbygd IL den 5. Jun 2014

I forbindelse med St Hansfeiring på Saga Stadion kvelden lørdag 21. juni, ønsker vi å starte dagen med en familietur til Landskampen. Turen er akkurat passe lang, og passer for både store og små. 

Ta med mat og drikke. 

Oppmøte på Ruud klokka 11:00.