Rudsbygd - Heidal

Postet av Rudsbygd IL den 12. Jun 2014

RIL- Heidal 6-1

Da var nok en hjemmekamp ferdigspilt, og Rudsbygdmaskineriet fortsetter og imponere på hjemmebane. Dette var sesongens desidert beste kamp så langt av RIL. Terningkast 7.

Heidal kom med et sultent og ungt mannskap. Og ifølge ”kuppern” så jakter en sulten ulv best, derfor spiste han aldri før viktige mesterskap. Det viste seg og ikke stemme helt denne kvelden, for velføddheten og ...rutinen til Rudsbygd ble for stor.

Rudsbygd tar kontroll allerede fra start og styrer det meste av det som foregår ute på banen. Hem Hansen sørger for ledelse 1-0, og dette feirer han på en måte som ikke så mange av oss andre mestrer. Jeg tror det kalles akrobatikk, han slår i alle fall noe hjul og en baklengs. Undertegnede som ikke har spenst nok til å komme over en fyrstikkeske som står på høykant mener at akrobatikk er for spesielt interesserte. (Noe han fortsatt står fast ved). Bekkemellem økte ledelsen til 2-0 på et velplassert langskudd, og han holdt på(men tok til fornuften) å feire på en måte som de fleste mestrer(hvis du ikke heter Balotelli, for da får du ikke på deg igjen drakta etter feiringen). Heidal hadde ikke mye å bidra med i førsteomgang, men får knotet ballen i mål mot slutten av omgangen etter mye klabb og babb i feltet. Dette er vel den eneste sjansen de hadde i hele omgangen. Pauseresultat 2-1.

I andre omgang øker RIL ledelsen raskt, og fortsetter å spille god fotball. Rudsbygd lider ikke av andre omgang syndromet denne kvelden, de spiller god fotball hele kampen og fungerer ekstremt godt defensivt. Alle spillerne fortjener skryt og det var en skikkelig og velfortjent lagseier. Rudsbygd fikk sin tredje straffe for sesongen, og endelig klarte de å sette den. Hem Hansen som var første straffeskytter var tatt av banen, så kapteinen som egentlig er svartelistet etter bom tidligere tok ansvar.
Rudsbygd vinner tilslutt 6-1 i sin siste hjemmekamp før ferien.
Ønsker med dette vårt trofaste hjemmepublikum God Sommer.