Rudsbygd - Dombås 9-4

Postet av Rudsbygd IL den 1. Jun 2014

RIL- DOMBÅS 9-4

Da var andre hjemmekamp unnagjort, og den endte også med seier. Dette ble kvelden med stor underholdningsverdi og mange praktfulle scoringer. Det er tydelig at dette Rudsbygd laget er meget hjemmekjært, for det er på Buvollen de sanker poengene.

Banemannskapet hadde gjort en fantastisk jobb med klipping og merking, så Rudsbygd stadion var en fryd for øyet. Undertegnede har nok knapt sett en bedre gressmatte, hvis man ikke jukser med det derre brannsår greiene av et kunstgress da.

Denne solrike og praktfulle fredagskvelden kunne sikkert vært brukt til så mangt den, men det som var ekstra hyggelig var at det var så mange som ville bruke den på Rudsbygd stadion. Publikum strømmet til og jentene i kiosken fikk så absolutt nok å gjøre. Det var Foreldrerådet ved Buvollen Barnehage som holdt kiosken åpen, og de fortjener en stor TAKK! Tviler sterkt på at en gjeng fra Follebu hadde dukket opp på Rudsbygd stadion hvis det ikke var for at dere holdt grillen varm.

Kampen startet til nøyaktig tid og det tok ikke lang før målene begynte å renne inn. Rudsbygd spilte en god førsteomgang, det var meget høy innsats og til tider kjempespill. Det stod også 6-2 på tavla ved pause, og i alle fall det ene målet til Dombås var av den meget billige sorten.

Andre omgang startet litt trått, men Rudsbygd øker ledelsen til 7-2. Så skjer det som alltid skjer i andre omgang, vi faller litt sammen(andre omgang syndromet). En i publikum, mente han hadde svaret på syndromet: det begynner på U- og slutter på –tholdenhet. Kan nok hende at en del av spillerne kjenner seg igjen i det. I denne ekstrem laktatproduksjonsperioden scorer Dombås to mål, men så skjer det noe som mest sannsynlig ikke har skjedd før på Rudsbygd stadion: RIL skal ta avspark etter at Dombås har utlignet for andre gang, Jens Bech tråkker bare på ballen og Martin Hem Hansen smeller til. Det ligger vel litt mellom linjene her nå at denne ballen går i mål? Ja, så til de grader, Martin hamrer ballen i mål fra midtstreken.

Ikke lenge etter denne spesielle scoringen så høres det ut som at det går av et børseskudd på stadion. Undertegnede dobbelsjekker med vaktholdet, og det var ingen på stadion med våpen. Men ute på banen ligger det to og vrir seg, en RIL spiller og en Dombås spiller. Det var ikke et børseskudd, men hodet mot hodet. Dette sammenstøtet var så kraftig at de ble sendt til legevakten. Det endte med en skikkelig donaldkul til RIL og noen sting til Dombås.

Kampen ender som sagt 9-4.

Rudsbygds målscorere:

Martin Hem Hansen 4
Jens Bech 2
Sindre Ekre 2
Simen Gutsveen 1

Rudsbygds beste spiller:

Martin Hem Hansen (var allerede avgjort etter 20 min)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.