Vågå - Rudsbygd

Postet av Rudsbygd IL den 22. Mai 2014

Vågå- RIL 6-1

Jada du ser riktig, det ble slakt. Det er ikke så mye å skrive hjem om, men jeg gjør det allikevel!

13 staute menn+ en delvis en, møtte opp på Jorekstad for avreise til Vågå 18.mai. (han delvise skulle ikke ut på banen).
Undertegnede skulle ha med seg tre studenter i bilen, så han hadde forberedt seg på en relativt sterk dagen derpå lukt. Det var jo tross alt dagen etter 17.mai, 2...00 års jubileum og greier. Men lukten uteble, så det tyder på enten alt for seriøse studenter eller en meget autoritær trener som har satt seg ordentlig i respekt(jeg hadde satt penger på det siste).
Etter en helt fin 2 timers kjøretur, så kom vi frem til Vågå. Vågå er jo ikke den mest siviliserte plassen på jord, men fint er det der. Og de skal ha for at de stiller med to seniorlag og en fin gressmatte.

Så til den derre kampen. Den startet som alle andre kamper den, dommer`n blåste i fløyta og dermed var vi i gang. Eller Vågå var i gang, de nærmest løp tvers igjennom det som var av RIL spillere. Og dermed stod det 3-0 før publikum hadde fått i seg første kaffekoppen.
«det beste du kan gi en god venn er en god pasning» ifølge Ivar Hoff.
Det virket ikke som RIL spillerne var så veldig gode venner, for pasningsspillet fungerte ikke.
Og for å sitere Nils Arne Eggen: Defensivt så det ut som RIL(har byttet ut RBK med RIL) spillerne hadde blitt gipset fra halsen og ned. Og det er mye bortkastet gips på 11 mann som faktisk ikke trenger det.
Men så kom endelig en RIL scoring og gutta våknet litt til liv. Det ble også pauseresultatet 3-1.

I pausen ble vi enige om å snu kjerringa, og ta med oss tre poeng hjem. Det virket også som om gutta ville det i starten av andre omgang, de hadde faktisk overtaket en god periode. RIL hadde også noen store sjanser, som det dessverre ikke ble mål av. Martin Hem Hansen hadde et langskudd(det var egentlig ikke noen målsjanse) fra 40 m, det sang i tverrliggeren bak keeperen, (mulig tverrliggeren rister enda)men det ble ikke mål av det. Samme mann skaffet RIL straffe, og kaptein Henken skulle ta ansvar. Det ble en ganske dårlig straffe, og keeper går riktig vei og gir retur. Så skjer det, i slow motion skal kaptein Henken bare plassere den returen i det åpne buret, men neida. Det så ut som en blanding av Shrek og Forrest Gump, når RIL sin kaptein klarer og breiside den returen høyt over. Når vi ikke gikk opp til 3-2 her heller, da var det slutt.
(Henken påstår at det pga en «Weissflog» fra en i Follebu, som gjorde at han bommet på straffen)
Det ble mye småskader og haltende spillere utover i den andre omgangen. Tror gutta må begynne å drikke mere melk enn øl en periode, slik at benbygningen ikke blir så "porøs".
Piffen gikk ut av gutta som sagt og Vågå puttet tre mål mot slutten av kampen.

Treneren til RIL sa til Vågå sitt publikum etter kampen at innbyggertallet deres kom til å øke, på grunn av at det var ingen RIL spiller som fortjente skyss hjem etter denne forestillingen.
Hvor han fikk til svar: «E u sikker på at oss vill ha døm da?» Så det endte med at 13 gutter + en delvis en fikk skyss hjem.(han delvise hadde ikke vært på banen)

Jaja, tap og vinn med samme sinn. Det er jo ikke sånn at man har andre ting å bruke tiden sin på, enn å dra opp til Vågå og tape 6-1liksom!!

Målscorer: Jens Bech

Rudsbygds beste spiller: Den gjenglemte is-sprayen.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.