Tjukkasgjengen

Postet av Rudsbygd IL den 21. Apr 2014

Velkommen til Tjukkasgjengen Fåberg/Rudsbygd! 

Her er ingen for tykk eller tynn, gammel eller ung. Ta med venner og familie og møt opp på trimturer. Ikke så mye å velge i på vinterstid når vi skal trimme, men felles trim er moro, og turen går fort når man har det hyggelig sammen med likesinnende. 

Alle bestemmer sin egen fart, så ikke tro at det er en gruppe for sprekinger, for det er ikke målet for gruppen, så møt opp uansett form. Har også forskjellige lengder på rutene, en 7 7 km og en 5 km, og tilrettelegger ellers som din form er. Når sommeren kommer, så skal vi i tillegg prøve oss på koseturer på søndager med kaffe og kos på kjente og ukjente stier. 

Fellesturer på mandager, onsdager og fredager kl 19. Vi møtes ved Joker Jørstadmoen. 

Litt om gruppen

Utgangspunktet for at Tjukkasgjengen ble til var at en person etterlyste folk på Facebook for å ha noen å gå turer sammen med. Den første klubben som ble dannet er moderklubben Moss i 2011/12. Vi er nå ca 332 underavdelinger i 10 land, og ca 30.000 medlemmer. 

Det koster ingenting å være med, og da dette er en Facebookgruppe trenger du heller ikke  å være medlem i klubben, for det er ikke alle som har Facebook. 

Målet for Tjukkasgjengen er å få folk i form med trimturer i hyggelig lag. 

Jostein Korsrud dannet Fåberg/Rudsbygd avdeling 15. januar 2014 og har nå fått med Karin Arlien og Per Arne Ekre som medadministratorer. Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med: 

Jostein: 90 94 26 61
Karin: 95 92 83 34
Per Arne: 91 33 32 06

Med vennlig hilsen fra Tjukkasgjengen
Jostein Korsrud


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.