Rudsbygd - Skåbu

Postet av Rudsbygd IL den 16. Sep 2014

Rudsbygd - Skåbu 8-1

13. september var det klart for sesongens siste hjemmekamp. Gutta spilte en helt grei førsteomgang, men det var litt slurv i de avgjørende situasjonene. Derfor var stillingen 1-1 ved halvtid.

Andre omgang derimot var årets beste omgang. Gutta spilte til tider stor fotball. Det tok bare 26 sekunder fra dommeren hadde blåst igang andre omgang, før kapteinen sjøl satte ballen i nota på... et langskudd. Kapteinen krummet nakken allerede etter 10 sekunder, så de fleste var klar over at et skudd ville komme, men ikke at det skulle bli en slik perle. Kapteinen vår var forøvrig involvert i det meste som skjedde denne kampen.

Etter denne scoringen hadde RIL gutta full kontroll og styrte kampen dit de ville. Det de skal ha ekstra skryt for er at de holdt trykket oppe helt til 90 minutter var gått. Strømskag jobbet for tre på midten og Hem Hansen tok det ansvaret han fikk på forhånd. Hem Hansen hadde to scoringer og tre assist, så vi må vel innrømme at comebacket innfridde. Etter en kamp som dette er det nesten feil å trekke frem enkelte, for hele laget fortjener et klapp på skulderen. Det var en GOD fotballkamp.

GRATULERER!
 
RIL sine målscorere:
Anders Løkken 1
Jens Bech 1
Martin Hem Hansen 2
Henning Aanstad 4!!!!

RIL sin beste(forøvrig banens beste også):
HENNING AANSTADSkåbu - Rudsbygd

Postet av Rudsbygd IL den 2. Aug 2014

Skåbu - Rudsbygd

Skribenten har tatt "sommerferie" og derfor kommer et meget sent referat. Siste seriekamp før ferien ble unnagjort på norges høystliggende naturgressbane 20.juni. Banens moh er vel det mest spektakulære fra denne kampen, det var nemlig flere enn skribenten som hadde tatt ferie tydeligvis. Ryktene sier at dette var en tragisk forestilling fra RIL sin side, og dermed ble det tap 3-2. Men det var heldigvis ikke noe biting, og derfor er alle mann spilleklare igjen til høsten. Det er også noen som påstår at det var bra treneren ikke så denne kampen, fordi han ville fått grått hår av mindre. Så vidt meg bekjent er det vanskelig for flintskallede personer å bli gråe i håret, men han unngikk kanskje et raseriutbrudd!!

Gutta har nå tatt ferie, men starter opp igjen 1.august.
Da satser vi på at RIL tar sin første borteseier mot Gausdal, og får en slutt på denne forferdelige bortestatistikken en gang for alle.

God Sommer til stor, liten, god, dårlig og ikke idet hele tatt fotballspiller.

RIL sine målscorere:

Henning Aanstad
Eirik Bekkemellem

RIL beste spiller: ?????Gausdal - Rudsbygd

Postet av Rudsbygd IL den 2. Aug 2014

Gausdal- RIL 2-1

Yes!!
Endelig kommer det noe å skrive hjem om. Rudsbygds gutter har nådd nye høyder, og cv`ene våres bør skrives om. Vi kan nå nemlig skryte av å være Norges desidert dårligste seniorlag!!

Med tap borte mot Skåbu og nå i kveld nytt bortetap mot Gausdal (2-1), så er det ingen som kan frata oss denne bragden av en tittel.

FERDIG SNAKKA!!

RIL`s målscorer: Jon Bleken
RIL`s beste: Eirik Bekkemellem (tok en for laget og gjorde en god innsats som keeper, siden vi ikke hadde noen keeper med i troppen)Rudsbygd - Heidal

Postet av Rudsbygd IL den 12. Jun 2014

RIL- Heidal 6-1

Da var nok en hjemmekamp ferdigspilt, og Rudsbygdmaskineriet fortsetter og imponere på hjemmebane. Dette var sesongens desidert beste kamp så langt av RIL. Terningkast 7.

Heidal kom med et sultent og ungt mannskap. Og ifølge ”kuppern” så jakter en sulten ulv best, derfor spiste han aldri før viktige mesterskap. Det viste seg og ikke stemme helt denne kvelden, for velføddheten og ...rutinen til Rudsbygd ble for stor.

Rudsbygd tar kontroll allerede fra start og styrer det meste av det som foregår ute på banen. Hem Hansen sørger for ledelse 1-0, og dette feirer han på en måte som ikke så mange av oss andre mestrer. Jeg tror det kalles akrobatikk, han slår i alle fall noe hjul og en baklengs. Undertegnede som ikke har spenst nok til å komme over en fyrstikkeske som står på høykant mener at akrobatikk er for spesielt interesserte. (Noe han fortsatt står fast ved). Bekkemellem økte ledelsen til 2-0 på et velplassert langskudd, og han holdt på(men tok til fornuften) å feire på en måte som de fleste mestrer(hvis du ikke heter Balotelli, for da får du ikke på deg igjen drakta etter feiringen). Heidal hadde ikke mye å bidra med i førsteomgang, men får knotet ballen i mål mot slutten av omgangen etter mye klabb og babb i feltet. Dette er vel den eneste sjansen de hadde i hele omgangen. Pauseresultat 2-1.

I andre omgang øker RIL ledelsen raskt, og fortsetter å spille god fotball. Rudsbygd lider ikke av andre omgang syndromet denne kvelden, de spiller god fotball hele kampen og fungerer ekstremt godt defensivt. Alle spillerne fortjener skryt og det var en skikkelig og velfortjent lagseier. Rudsbygd fikk sin tredje straffe for sesongen, og endelig klarte de å sette den. Hem Hansen som var første straffeskytter var tatt av banen, så kapteinen som egentlig er svartelistet etter bom tidligere tok ansvar.
Rudsbygd vinner tilslutt 6-1 i sin siste hjemmekamp før ferien.
Ønsker med dette vårt trofaste hjemmepublikum God Sommer.

Rudsbygds målscorere:
Martin Hem Hansen 2 (God sommer og god treningsleir i Eik. Ikke bli overtrent da :-))
Eirik Bekkemellem 1
Simen Gutsveen 1
Henning Aanstad 1
Håvard Musdalslien 1 (på huggu)

Rudsbygds beste spiller:
Kaptein Henning AanstadRudsbygd - Dombås 9-4

Postet av Rudsbygd IL den 1. Jun 2014

RIL- DOMBÅS 9-4

Da var andre hjemmekamp unnagjort, og den endte også med seier. Dette ble kvelden med stor underholdningsverdi og mange praktfulle scoringer. Det er tydelig at dette Rudsbygd laget er meget hjemmekjært, for det er på Buvollen de sanker poengene.

Banemannskapet hadde gjort en fantastisk jobb med klipping og merking, så Rudsbygd stadion var en fryd for øyet. Undertegnede har nok knapt sett en bedre gressmatte, hvis man ikke jukser med det derre brannsår greiene av et kunstgress da.

Denne solrike og praktfulle fredagskvelden kunne sikkert vært brukt til så mangt den, men det som var ekstra hyggelig var at det var så mange som ville bruke den på Rudsbygd stadion. Publikum strømmet til og jentene i kiosken fikk så absolutt nok å gjøre. Det var Foreldrerådet ved Buvollen Barnehage som holdt kiosken åpen, og de fortjener en stor TAKK! Tviler sterkt på at en gjeng fra Follebu hadde dukket opp på Rudsbygd stadion hvis det ikke var for at dere holdt grillen varm.

Kampen startet til nøyaktig tid og det tok ikke lang før målene begynte å renne inn. Rudsbygd spilte en god førsteomgang, det var meget høy innsats og til tider kjempespill. Det stod også 6-2 på tavla ved pause, og i alle fall det ene målet til Dombås var av den meget billige sorten.

Andre omgang startet litt trått, men Rudsbygd øker ledelsen til 7-2. Så skjer det som alltid skjer i andre omgang, vi faller litt sammen(andre omgang syndromet). En i publikum, mente han hadde svaret på syndromet: det begynner på U- og slutter på –tholdenhet. Kan nok hende at en del av spillerne kjenner seg igjen i det. I denne ekstrem laktatproduksjonsperioden scorer Dombås to mål, men så skjer det noe som mest sannsynlig ikke har skjedd før på Rudsbygd stadion: RIL skal ta avspark etter at Dombås har utlignet for andre gang, Jens Bech tråkker bare på ballen og Martin Hem Hansen smeller til. Det ligger vel litt mellom linjene her nå at denne ballen går i mål? Ja, så til de grader, Martin hamrer ballen i mål fra midtstreken.

Ikke lenge etter denne spesielle scoringen så høres det ut som at det går av et børseskudd på stadion. Undertegnede dobbelsjekker med vaktholdet, og det var ingen på stadion med våpen. Men ute på banen ligger det to og vrir seg, en RIL spiller og en Dombås spiller. Det var ikke et børseskudd, men hodet mot hodet. Dette sammenstøtet var så kraftig at de ble sendt til legevakten. Det endte med en skikkelig donaldkul til RIL og noen sting til Dombås.

Kampen ender som sagt 9-4.

Rudsbygds målscorere:

Martin Hem Hansen 4
Jens Bech 2
Sindre Ekre 2
Simen Gutsveen 1

Rudsbygds beste spiller:

Martin Hem Hansen (var allerede avgjort etter 20 min)