Rudsbygd - Skåbu

Postet av Rudsbygd IL den 16. Sep 2014

Rudsbygd - Skåbu 8-1

13. september var det klart for sesongens siste hjemmekamp. Gutta spilte en helt grei førsteomgang, men det var litt slurv i de avgjørende situasjonene. Derfor var stillingen 1-1 ved halvtid.

Andre omgang derimot var årets beste omgang. Gutta spilte til tider stor fotball. Det tok bare 26 sekunder fra dommeren hadde blåst igang andre omgang, før kapteinen sjøl satte ballen i nota på... et langskudd. Kapteinen krummet nakken allerede etter 10 sekunder, så de fleste var klar over at et skudd ville komme, men ikke at det skulle bli en slik perle. Kapteinen vår var forøvrig involvert i det meste som skjedde denne kampen.

Etter denne scoringen hadde RIL gutta full kontroll og styrte kampen dit de ville. Det de skal ha ekstra skryt for er at de holdt trykket oppe helt til 90 minutter var gått. Strømskag jobbet for tre på midten og Hem Hansen tok det ansvaret han fikk på forhånd. Hem Hansen hadde to scoringer og tre assist, så vi må vel innrømme at comebacket innfridde. Etter en kamp som dette er det nesten feil å trekke frem enkelte, for hele laget fortjener et klapp på skulderen. Det var en GOD fotballkamp.

GRATULERER!
 
RIL sine målscorere:
Anders Løkken 1
Jens Bech 1
Martin Hem Hansen 2
Henning Aanstad 4!!!!

RIL sin beste(forøvrig banens beste også):
HENNING AANSTAD

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.