Svømming på idrettskolen

Postet av Klaus Kamstrup Tyldum den 23. Okt 2020

Idrettskolen i Rudsbygd IL arrangerer ukentlig svømming på Jorekstad fra førstkommende onsdag og fire påfølgende onsdager. For å kunne delta er vi avhengig av at deres familie fyller inn dette skjemaet (hvis det ikke alt er gjort) innen førstkommende søndag 25. okt: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScczULndAuy2gDHTIbwDurDgM_PpOkfuipg7CYHvjO_Vowt4w/viewform 

På svømminga vil dere bli tildelt et klippekort med fem innganger. Klippekort må hentes på første onsdagen. Dersom dere ikke får hentet da, gi beskjed til gi beskjed til meg (se kontaktinfo nederst).


Dager

Foregår hver onsdag til samme tid: 

- Onsdag 28. okt kl 17:30
- Onsdag 4. nov kl 17:30
- Onsdag 11. nov kl 17:30
- Onsdag 18. nov kl 17:30
- Onsdag 25. nov kl 17:30

Klippekortene kan også benyttes andre dager, men dette er dagene som er avsatt til idrettskolen. Andre dager kan det være mye annet som skjer i badet.

Priser

- Barn opp til og med barneskolealder kort dekket av idrettskolen. Må betale depositum.
- Voksne over barneskolealder betaler kr 400 + depositum
Depositum koster kr 100 og fås igjen ved innlevering av kortet. 

Medlemsavgift

For å delta på svømmingen må dere ha betalt medlemsavgift for medlemsåret 2020. Betalingsinformasjon med mer informasjon om hva medlemskapet dekker ligger på denne linken:

http://rudsbygd-il.idrettenonline.no/p/3156/bli-medlem   

Denne mailen går ut til medlemmer som er oppført i medlemsregisteret til Rudsbygd IL med barn under 14 år. Beklager om du har fått mail og ikke lenger har noe interesse i idrettslaget, da registeret ikke har vært i bruk på en stund. Men det skal oppdateres. 

Send meg gjerne svar tilbake om dere lurer på noe. Og del gjerne denne infoen med bekjente som ikke er medlemmer av idrettslaget. 

Hilsen Martin Barhaug, v/ Idrettskolen

tlf 91 11 61 65


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.