Rudsbygd - Gausdal 7-3

Postet av Rudsbygd IL den 11. Mai 2014

RIL-GAUSDAL

Da var første hjemmekamp unnagjort, og det ble seier 7-3. Dette målkalaset startet med en meget positiv publikum tilstrømning. En "lokal helt" mente at det var kun to dager ellers i året at det var så mange biler parkert ved Buvollen, og det var når det var juletrefest og 17.mai. Dette lover bra for resten av sesongen, tipp topp tommel opp!!

Undertegnede hadde sett frem til å se en piperøykende trener hos motstanderlaget, men han hadde byttet ut vommølbrokji med keeeperdrakt, så den nyoppsatte bortelagsbua må vente med å bli innrøkt.

Så tilbake til det ute på banen. I første omgang eier Rudsbygd mesteparten av omgangen og leder meget fortjent 4-0 til pause. Det er tidvis faktisk meget bra spill, ute på den ikke helt så strøkne matta(Dette var ikke noe kritikk til banemesteren, for dette har med årstiden å gjøre. Banemesteren skal ha all skryt for sinnsykt god merking).

I andre omgang fortsatte Rudsbygd og gikk opp til 7-0 ledelse!! Men den siste halvtimen fortjener ikke Rudsbygd så fryktelig mye skryt for, og sluttresultatet blir som sagt 7-3.

Rudsbygd beste spiller: Jens Bech